2009. október 27., kedd

Az új Post.

Ideje volt már írni egy új postot. Igazából nem is tudom mit írjak le. Nem hiszem hogy olyan sok embert érdekelne az hogy mi történt ma velem de kitaláltam mi lesz a téma.
Nos mivel blogom folyamatosan változik ötleteket kérek de ha lehet inkább képeket.
Az én egyik hobbim a fingerboard ami egy olyan szórakozás a fiatalok között ami egyre szélesebb körben hódít. Nekem is van pár ilyenem, valójában ezek olyan kis gördeszkák amit az ujjammal tudok irányítani és azzal tudok jó kis trükköket csinálni. Van már ebből világszerte verseny tehát szerintem nem egy olyan nagy hülyeség mint az sokan gondolják.
A lénye a lényeg olyan képeket szeretnék amiken ilyen gördeszkák vagy ilyen gördeszka márkák vannak és ezeket be tudjam állítani háttérként hogy a blogom modernebb legyen.
Tudom furcsa hogy ez már a második kérésem a blog megjelenése óta de minden kezdet nehéz és szeretném ha ez a kezdet a lehető legrövidebb ideig tartana.
Egyébként nem muszály fingerboard ról szóló képet feltenni a lényeg az hogy fiatalos modern legyen és jól nézzen ki.

3 megjegyzés:

Erika írta...

Mint fiús anyának, elmesélhetnéd egy postban, miért olyan jó ez az új őrület! Mert engem kicsit sokkol a fiam vele... és nem tudom eldönteni, kapjon-é vagy se... No? Mesélsz róla majd kicsit?

Dorián írta...

Rá lettem beszélve így le is írom a következő mindenképp erről fog szólni :D

Erika írta...

Köszi!!!