2009. november 13., péntek

Itt DÖNTŐ!!!!

Nos ismét eltelt egy hét, ismét edzettünk és gyakoroltunk egy-két edzésen keresztül, mire az jutott az eszünkbe hogy atya úristen, ITT A DÖNTŐ!
Hiába, ha egy csapat el akar érni valamit akkor azt el is éri, de milyen áron???
Rengeteg dolgon kellett változtatnunk ebben az idényben, rengeteg új dolgot kellett megismernünk, megtanulnunk, megszoknunk, de mégis az idény végére nagyszerű csapat kovácsolódott belőlünk.
Szóljon ez a bejegyzés a csapatunknak, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei kadétoknak, mint utolsó erőtartalékainkat megidéző erő, mely a csapatot a dobogó tetejére löki, hogy végre megkapjuk méltó elismerésünket, hogy legyen végre a kadétoknak híre, hogy ők azok akik legyőzték a pesti farkasokat, akik áttörést értek el, akik egy nagyszerű edző brigáddal és tehetséges emberekkel végre kigolyózták a folytonos bajnokokat.

Legyen ez a bejegyzés, a győzelem elő hírnöke, mely a győzelem felé viszi a csapatot, azt a csapatot akik folyamatos küzdelemmel végre elérték a kívánt eredményt és jól tudják innentől már csak rajtuk múlik.


H.A.J.R.Á Kadétok !!!!!!!!!!!!!!

2009. november 8., vasárnap

A FingerBoard-okról !!!!!Nos néhányan kérték hogy meséljek erről az új őrületről, így ezt a bejegyzést erre szánom.
A fingerboard (ujjdeszka) egy kis méretű gördeszka, a trükköket és mozdulatokat az ujjakkal lehet elvégezni. Kidolgozottsága ugyanolyan, mint egy hagyományos gördeszkáé.
Míg más régebbi gyártmányok elég, hogy is mondjam kakik addig a mostanában boltokban, hipermarketekben beszerezhető termékek minősége időtartama igencsak megnövekedett, úgyszint rájuk a kereslet.
Az egyik legismertebb márka a Tech Deck, melynek gördeszkái kemény műanyagból készülnek, és ismert gyártók mintáit használják. Versenyeken viszont gyakran fából készült lapokat használnak, a nagyobb élethűség kedvéért. Egy fából készült lap ára magasabb, mint a műanyag lap ára.
Igen, nem káprázik a szemetek rendeznek versenyt is ezekkel a mókás kis "játékokkkal", sőt mi több nem is akármilyen versenyeket. De ne kanyarodjunk el a lényegtől, méghozzá attól miért is jó eme kis játékszer.

Pozitívumait foglalom össze pontokban:

1. Remek időtöltés gyermekeknek, tinédzsereknek, sőt még akár felnőtteknek is.

2.Ezt a pontot anyukák figyelmébe ajánlom:
A skacok nem a gép fölött fognak görnyedni, hanem új szerzeményüket fogják próbálgatni, és sosem fogják megunni mert amint sikerül nekik egy trükk már próbálják is a következőt majd ha mind megvan kombinálják vagy pályát készítenek maguknak.

3.A legjobb az öszes pozitívum közül:
Az ezzel a játékszerrel végzett gyakorlás elképesztő fejlődést okoz a mozgáskoordinációs képességekben, sőt a reflexet és a reakcióidőt is teljesen feljavítja.
Ezeket nem én találtam ki, kutatásokban leírták, kipróbálták, kikísérletezték, megfigyelték, hogy a gyakorlás a gyerekek 75%-ánál elképesztő szembetűnő mérhető különbséget hozott.

4.Elősegíti a művészeti késségeket, tehát a srác szebben rajzol vagy ír kinél hogy és milyen mértékben.

5.És egyben utolsó:
Egy nagyszabású versenyen akár pénzjutalom is ütheti a markát az ügyes kezű versenyzőnek.

Végül a véleményem

Először is, tök FLASH (király) egy kis gördeszkával jó kis trükköket bemutatni.
Én már egy ideje gyakorlom és meg kell hogy mondjam, nem is megy olyan rosszul.
És rajtam kívül még több száz millió fiatal gondolja azt, hogy ez egy jó kis időtöltés, És sztem ennyien nem tévedhetnek.
Kedves Anyukák, Fiatalok, esetleg Apukák, vagy netán néhány Haver ha meggyőztelek titeket kérlek egy igent, ha nem akkor nemet írjatok a kommentekbe. Kélek mindenféleképpen írjatok magyarázatot döntésetek miértjéről.

Kiseri a Te válaszodra vagyok a legkiváncsibb!!!