2009. október 24., szombat

Nézd meg te is!!!

Ez most egy kis reklám lenne ha esetleg az előző bejegyzésben még nem kattintottál volna rá a linkre. Nos mint már említettem eddigi bejegyzéseimben anyukám plüssfigurákat készít/alkot kinek hogy tetszik és van egy blogja ahol minden infót meg lehet róla, a plüssfigurákról és arról a netes boltról ahol ezeket árusítja.
Ha téged is érdekelnek ezek a dolgok akkor nyugodtan nézd meg mert nagyon aranyos.

Nézd meg anyukám blogját

Változást szeretnék :D

Nah ez most egy kis segítség kérő bejegyzés lenne, ugyanis szeretném az én kis blogomat kicsit javítani ugyanis ez egy kezdetleges, egy hihetetlen kezdetleges blog amin azért mondjuk ki van mit javítani. Arra gondoltam majd váltok vmi új témára és majd ebbe segít édesanyám akinek nagyon klassz a blogja, mellesleg aranyos kis plüssfigurákat gyárt ha akarod nézd meg: http://szarvasmici.blogspot.com/ tehát arra számítottam hogy anyukám segít de előtte ki kéne választani, hogy milyet is szeretnék. Arra gondoltam hogy vmi nagyon menőt de olyan színekben ami nem rontja a szemet és nem kell erőlködni amikor olvassa az ember.
Nos hát a segítség kiálltásom az lenne, hogy ki tud olyan oldlt ahol temérdek mennyiségű témát lehet találni a blogomhoz.
Várom a linkeket. :D

2009. október 23., péntek

Itt van az ősz itt van újra

És szebb mint mindig én nekem ugyebár ahogy mondja a jó öreg Petőfi is.
Tudjátok ismét eltelt egy év és ismét öregedtem egy évet és egyre jobban érdekelnek a komolyabb dolgok így eltöprengtem azon hogy hogy mit is kezdjek magammal a továbbiakban. Mert mit is csináljon egy CAD-CAM informatikus ebben a világban ahol már azért is meg kell küzdeni hogy egyáltalán elhelyezkedhessen az ember. Gondoltam nem lenne rossz egy kis kezdő tőke az elrugaszkodáshoz viszont ilyen mellékeshez kéne egy kis munka is.
Tudom furin hangzik hogy egy tizedikes srác tanév közben mi a francot akar melózni de gondoltam így kicsit függetlenebb lehetnék és nem függnék a szüleimtől ilyen téren teszem azt nem kéne tőlük pénzt olajmeccsre vagy hasonló kiadásokra. Nosza gondoltam egyet szétnéztem a neten hogyha a tanév közben nem is (nem is nagyon lenne időm) legalább a nyárra szerezzek egy kis melót nehogy úgy járjak mint tavaj. Megjegyzésképpen csak annyit mondanék hogy 3 nappal a tanév vége előtt próbáltam munkát szerezni de nem volt sehol se hely.
A lényeg az hogy, persze szokásomhoz híven nem találtam munkát de ha valaki esetleg tudna a nyárra vmi munkát az mindenféle képpen jelentkezzen hgy konzultálhassak vele mert ha az ember az ilyet időben elkezdi akkor biztos sikerülni fog neki. Minden nagy tervhez idő kell tehát ez a tervem remélem nem fog becsődölni.

Ötleteket kérek. Segítsetek!

2009. október 18., vasárnap

A véleményem

Hát csak annyit mondanék hogy a F@szom ki van azokkal akiknek volt pofájuk végig nézni a 24 órás vetélkedőn azt hogy 20-30 ember szenved a feladatokkal a normális 50 helyett.
De a legelszomorítóbb az hogy a Waldorf iskola végig a sor végén kullogott mégis a játék végére két hellyel előttünk voltak. Hát mondhatom qrva fasza. Ezúton szeretném megköszönni annak a 9.-es Gépiparis lánynak a szereplését aki az egész vetélkedő alatt a barossos barátjával enyelgett a táskákon ülve és enyelgett mikozben mindenki a lusta rohadékok helyett is dolgozott.
Esküszöm ha jött voln egy két oyan ember azok helyett akik ültek akkor simán lepipáljuk azt köcsög ÉPFA-t is (itt nem az ÉPFA a köcsög csak ideges vagyok bocs).
remélem legközelebb nem jönnek majd ilyen tápos száju nyomorék 9.-es lányok.
Azért legalább a hangulat jó volt. XD

Vége van :(

Vége van a IX. szolnoki 24 órás vetélkedőnek minek eredménye a következő:

1. helyezett: Épfa

2. helyezett: SZIG

3. helyezettek: Keró és Verseghy…

Sajnos a gépipari szerplése csak a 6. helyre volt elég.

Nem gond srácok 1 helyet azért javítottunk.